Oolaboo picking garden limited collection - obohaťte svoju každodennú starostlivosť o kvetinovú sviežosť

Predstavte si, ako každý deň môžete premeniť svoj rutinný kúpeľ alebo sprchu na moment plný luxusu a sviežej vône. Limitovaný rad oolaboo picking garden so sprchovacou penou a peelingom na ruky sa môže stať nielen krásnym doplnkom pre vašu kúpeľňu, ale zároveň aj vašim rituálom kvetinovej sviežosti. Vôňa ruží a pelargónií je určená pre všetky milovníčky jemnej a vyváženej vône.

Pre tých, ktorí chcú svoje zážitky z Picking Garden rozšíriť ešte ďalej, je k dispozícii aj Picking Garden sprej na vankúše a bielizeň. Tento sprej je skvelým doplnkom k večernému rituálu, ktorého kvetinová vôňa – s tónmi ruží, jazmínu a fialky – premení vašu spálňu na oázu pokoja a pohody. Stačí len niekoľko strekov pred spaním a posteľná bielizeň je osviežená, zatiaľ čo vy môžete lepšie relaxovať a ľahšie zaspávať.

Sprchovacia pena Picking Garden je čisté pohladenie pre vašu pokožku. Pena je vyrobená tak, aby poskytovala nielen šetrné umývanie, ale aj intenzívnu hydratáciu, vďaka čomu je pokožka po použití nádherne hebká a zamatová na dotyk. Pri aplikácii sa pena mení na bohatú a jemnú textúru, ktorá kĺže po koži a zanecháva ju osvieženú a vyživenú. Navyše sprchovacia pena Picking Garden je bez parabénov, silikónov a sulfátov, čo z nej robí ideálnu voľbu pre všetky typy pleti, vrátane tej najcitlivejšej.

Druhým produktom v sade je peeling na ruky, ktorý je bohatý na vyživujúce zložky ako sú jahodové semienka a olej z marhuľových jadier, ktoré pokožke dodávajú potrebnú výživu a starostlivosť. Exfoliačné častice získané zo soli Mŕtveho mora jemne odstraňujú odumreté bunky kože, vďaka čomu sú vaše ruky po použití nielen dokonale čisté, ale aj neuveriteľne jemné a hydratované.

Picking garden limited collection

Prežite dokonalý wellness zážitok s touto ultra luxusnou sprchovacou penou, ktorá pokožku nielen šetrne umýva, ale aj ju intenzívne hydratuje a zanecháva zamatovo hebkú.

  • Tvorí bohatú a jemnú penu
  • Poskytuje hĺbkovú hydratáciu
  • Bez parabénov, silikónov a sulfátov, vhodná pre všetky typy pleti

Sprchovacia pena Picking Garden, 200 ml

Peeling na ruky Picking Garden, 50 ml

Tento vysoko výživný peeling s jemnými vyživujúcimi vlastnosťami jahodových semienok a oleja z marhuľových jadier spolu s exfoliačnými časticami soli z Mŕtveho mora zanechá vaše ruky dokonale hydratované a jemné.

Picking garden limited collection 57,20 €

Picking garden sprej na vankúše a prádlo

Tento sprej je skvelým doplnkom k večernému rituálu, ktorého pokojná kvetinová vôňa – s tónmi ruží, jazmínu a fialky – premení vašu spálňu na oázu pokoja a pohody. Stačí len niekoľko strekov pred spaním a posteľná bielizeň je osviežená, zatiaľ čo vy môžete lepšie relaxovať a ľahšie zaspávať.

Picking garden sprej na vankúše a prádlo 30 ml, 10,26 € 

Patrí do vydania